Anxhela Faber
Ema Andrea
Pirro Cako
Jonida Maliqi
Kozeta Kurti

NATA FINALE

NATA FINALE SHQIPETARE

NATA E DYTE

NATA E PARE

Social Media

Përditësohuni me të gjitha lajmet, ngjarjet dhe pamjet nga prapaskenat e Kënga Magjike duke na ndjekur edhe në rrjetet sociale.

Sponsor