Kategori
Big international

STEFAN

Stefan është këngëtar dhe autor këngësh nga Estonia, muzika e të cilit ka marrë shumë vëmendje vitet e fundit.
Në vitin 2020 ai shpallet fitues i edicionit të parë të “Maskis Laulja” versioni Estonez i “Masked Singer”.
Stefan ka realizuar projekte muzikore me suksese absolute. “Doomino” ka qenë hiti i vitit 2021, ndërsa sensacioni i verës 2022 në të gjithë Estoninë ishte kënga e tij “Miraaz”.
Stefan ka fituar festivalin “Eesti Laul” në Estoni në vitin 2022, duke përfaqësuar vendin e tij në Torino, në Festivalin Europian të këtij viti duke mbërritur deri në Grand Final me këngën “Hope”.

Home