Big
Alban Ramosaj
Thikat e mia

Kantautor, producent, regjisor dhe krijues i shtëpisë filmike “RA Film House”. Gjysmëfinalist në “The Voice of Albania 3” & “Dance with me 3”. “Opening act” i këngëtares Emeli Sande në turin e saj Europian në Shqipëri. Aktor në serialin “Love Likes Tirana”. Imazh i brandeve të ndryshme botërore si D&G, Tarik Ediz etj.

Big
Alban Ramosaj
Thikat e mia

Kantautor, producent, regjisor dhe krijues i shtëpisë filmike “RA Film House”. Gjysmëfinalist në “The Voice of Albania 3” & “Dance with me 3”. “Opening act” i këngëtares Emeli Sande në turin e saj Europian në Shqipëri. Aktor në serialin “Love Likes Tirana”. Imazh i brandeve të ndryshme botërore si D&G, Tarik Ediz etj.