Kategori
New Artist

ALBIN

Albin Nikprelaj është 17 vjeç nga Tuzi i Malit të Zi. Ai ka kryer gjimnazin në Tiranë dhe studimet e larta i nis këtë vit në Prishtinë.
Që në moshën 5 vjeçare është marrë me muzikë, duke u bërë pjesë e shumë festivaleve si: “Festivali Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë”-  Shkodër;  festivali “Dita jonë” – Maqedoni; “IFLC- International Festival of Language or Culture” – Rumani.

Home