New Artist
Alex Palmieri
Dangerous Scandalous

Ai ka arritur qendrën e vëmendjes së mediave në sajë të internetit, dhe më pas falë disa programeve televizive në Itali (Nga talent show në RaiDue deri edhe në pjesëmarrjen e tij në Uomini e Done ne Canale 5.). Ai këndon, kërcen, shkruan dhe prodhon vetë – duke i hapur rrugë kështu shumë artistëve të pavarur të cilët ëndërrojnë që muzikën ta kthejnë në profesion. Nga performancat në klubet e vogla, ka arritur të këndojë në koncerte përpara mijëra njerëzve në kryeqytet kryesore evropiane (Londër, Kopenhagen, Varshavë etj.). Për herë të parë në Kënga Magjike, ai prezanton single-in e tij të ri – një këngë pop me ndikime dhe tinguj të fortë amerikanë të frymëzuar nga bota e Kpop – “Dangerous Scandalous”.

New Artist
Alex Palmieri
Dangerous Scandalous

Ai ka arritur qendrën e vëmendjes së mediave në sajë të internetit, dhe më pas falë disa programeve televizive në Itali (Nga talent show në RaiDue deri edhe në pjesëmarrjen e tij në Uomini e Done ne Canale 5.). Ai këndon, kërcen, shkruan dhe prodhon vetë – duke i hapur rrugë kështu shumë artistëve të pavarur të cilët ëndërrojnë që muzikën ta kthejnë në profesion. Nga performancat në klubet e vogla, ka arritur të këndojë në koncerte përpara mijëra njerëzve në kryeqytet kryesore evropiane (Londër, Kopenhagen, Varshavë etj.). Për herë të parë në Kënga Magjike, ai prezanton single-in e tij të ri – një këngë pop me ndikime dhe tinguj të fortë amerikanë të frymëzuar nga bota e Kpop – “Dangerous Scandalous”.