Kategori
New Artist

ALISA OPARI LUZI

Alisa Opari Luzi ka lindur në Hollandë por origjina e saj është shqiptare. Ajo ka filluar të merret me muzikë që në moshë të vogël duke u ushtruar si në këndim ashtu dhe në aktrim dhe kërcim. Në vitin 2018 ajo përfundon studimet për Musical Performer në Akademinë “Frank Sanders”, Amsterdam. Në vitin 2019 interpreton rolin e princeshës në musikalin “Aladin”, muzikal i cili bëri turin e tij artistik në Hollandë dhe Belgjikë. Karrierën e saj muzikore si këngëtare në tregun shqiptar ajo e ka nisur në festivalin “Jeho” një prodhim i Top Channel dhe më pas ka lançuar vit pas viti dhe 5 këngë të tjera bashkë me videoklipet e tyre.
Kënga e saj “True Love” në festivalin “Kënga Magjike 2022” vjen me kompozim të Enis Mullaj dhe tekst të Eriona Rushitit.

Home