New Artist
Andrea Vathaj
Vai col tempo

Pasioni për muzikën nisi kur ai ishte vetëm 7 vjeç, duke marrë leksione private mbi muzikën dhe komedinë muzikore. Aktualisht Andrea jeton dhe studion në një shkollë private në Romë dhe ka qenë pjesëmarrës në disa konkurse muzikore. Për herë të dytë konkurrent në Kënga Magjike në kategorinë New Artist, këtë edicion prezantohet me këngën “Vai col tempo”.

New Artist
Andrea Vathaj
Vai col tempo

Pasioni për muzikën nisi kur ai ishte vetëm 7 vjeç, duke marrë leksione private mbi muzikën dhe komedinë muzikore. Aktualisht Andrea jeton dhe studion në një shkollë private në Romë dhe ka qenë pjesëmarrës në disa konkurse muzikore. Për herë të dytë konkurrent në Kënga Magjike në kategorinë New Artist, këtë edicion prezantohet me këngën “Vai col tempo”.