Kategori
Big international

ANDREA

E përzgjedhura e Maqedonisë së Veriut në Eurovizion 2022, Andrea  është një artiste e re në botën e muzikës pop. Me një fëmijëri te jetuar mes Shkupit dhe Nju Jorkut, Andrea është ndikuar muzikalisht nga një shumëllojshmëri kulturash. Kënga e saj e pare “I Know” në bashkëpunim me producentin Aleksandar Masevski  u kthye në hit në të gjithë Maqedoninë e Veriut, duke vijuar me shumë projekte te tjera muzikore. Me këngën “Circles” Andrea përfaqësoi Maqedoninë e Veriut në Eurovizion 2022, duke u cilesuar si një nga ambasadoret më të mira të vendit të saj.

Home