Kategori
New International Artist

ANGELES ARBOLEDA

Angeles Arboleda ka lindur në Barcelonë Spanjë, aktualisht jeton në Madrid. Karriera e saj muzikore ka nisur që në moshëm 14-vjeçare. Në vitin 2018 Angeles merr pjesë në “The X Factor”, Spanjë. Ajo e përcakton veten si një artiste e gjithanshme, me një personalitet ndryshe dhe me potencial për të ofruar në botën muzikore. Angeles është kompozitore e këngëve të saj dhe ka prezantuar projekte të ndryshme muzikore, duke u ngjitur në skenë me artistë të njohur si Dvicio, India Martinez, Gonzalo Hermida, Alain Perez dhe Pablo Alboran. Për herë të parë pjesëmarrëse në “Kënga Magjike”, në kategorinë “New International Artist” me këngën “Amnesia”, bazuar në një histori ndarjeje dashurie. Kjo këngë do të jetë pjesë e albumit, që do të prodhohet në Shtetet e Bashkuara nga producentët prestigjozë Eddy Ricardo Martinez dhe Rudy Perez.

Home