Kategori
Artistet-big

ARDIT ÇUNI

Ardit Çuni është një këngëtar, prezantues dhe producent televiziv i njohur shqiptar. Ai u bë i njohur me hite si ‘’Jena Na’’, ‘’Je Mama’’, ‘’QAJ’’ dhe performancat avangard në festivale ndër vite. I pari artist shqiptar në platformën VEVO që nga 2012.

Kënga “Let’s Go” e prodhuar nga producentët fitues të Eurovision 2012 (Loreen/Euphoria) u rendit në Top 20 në Swedish Itunes dhe në Top 100 nëe Scandinavian Charts.

 Veç karrierës si artist, Ardit Çuni ka qenë 2 herë Drejtor i Media dhe Menaxher i delegacionit shqiptar në Eurovizion.

Së fundmi, Arditi është angazhuar edhe me të tjera projekte televizive si Big Brother VIP dhe Dancing With The Stars.

Pjesëmarrës për herë të gjashtë në “Kënga Magjike” me këngën “E dije”.

Home