Big
Ardit Stafai & Salije Bajrami
Larg

Ardit Stafai

Tenor lirik, pegadog i kantos, profesor i pianos dhe solfezhit në Gostivar. Fitues i edicionit të 2-të “Vip Shpija” në Kosovë. Pjesëmarrës dhe fitues i shumë çmimeve në festivale si – “Nota Fest”, “Show Fest”,“Poli fest” dhe “Festivali i Këngës”.

Salije Bajrami

Që në moshë të vogël ka rrëmbyer 5 çmime të para në festivale për fëmijë. Sukses ka shënuar edhe në festivalet ndërkombëtare, vlerësuar me 9 çmime të para. Fituese e çmimit “Grand Prix” në Maltë, ku u zgjodh si këngëtarja me e mirë nga 45 shtete pjesëmarrëse.

Big
Ardit Stafai & Salije Bajrami
Larg

Ardit Stafai

Tenor lirik, pegadog i kantos, profesor i pianos dhe solfezhit në Gostivar. Fitues i edicionit të 2-të “Vip Shpija” në Kosovë. Pjesëmarrës dhe fitues i shumë çmimeve në festivale si – “Nota Fest”, “Show Fest”,“Poli fest” dhe “Festivali i Këngës”.

Salije Bajrami

Që në moshë të vogël ka rrëmbyer 5 çmime të para në festivale për fëmijë. Sukses ka shënuar edhe në festivalet ndërkombëtare, vlerësuar me 9 çmime të para. Fituese e çmimit “Grand Prix” në Maltë, ku u zgjodh si këngëtarja me e mirë nga 45 shtete pjesëmarrëse.