Kategori
New Artist

AROILDA

Pasioni dhe puna për muzikën për Aroildën filluar që në fëmijëri, duke qenë pjesëmarrse në aktivitet kulturore në vendlindje. Ka ndjekur privatisht mësime kantoje prej 10 vitesh dhe prej 4 vitesh është pjesë e muzikës live me bandën e saj, me të cilën luajnë muzikë në evente të ndryshme në Tiranë dhe jo vetëm. Ka publikuar disa projekte muzikore, ndër to: “M`fale jetë”, “E din ai” dhe “Bab’ e bij”.

Home