Kategori
New Artist

ARSI BAKO

Arsi Bako është një vajzë 18-vjeçare, e cila karrierën e saj muzikore e ka nisur me pjesëmarrjen në kompeticionin “Tirana Art Fest” ku për tre vite me rradhë ajo arriti të marrë çmimet: “Artistja debutuese më e mirë”, “Çmimi i parë për kategorinë këngë” dhe së fundmi “Vokali më i mirë”. Prej pak kohësh ka publikuar këngën e saj të parë, dhe së shpejti pret të ndajë me publikun projekte të tjera.

Home