Kategori
New Artist

ARTJOLA TOPI

Artjola Topi aktualisht studion ‘Muzikologji’ në Universitetin e Arteve, por rrugëtimin drejt muzikës e ka nisur që në moshën 4-vjeçare. Në koncertet dhe festivalet për fëmijë në qytetin e Elbasanit, ajo është vlerësuar me çmime në secilin prej tyre, ndër të cilët dy vite rradhazi me çmimin e parë. Ka studiuar për 12 vite piano në shkollën artistike “Onufri”. Artjola ka qenë pjesëmarrëse në disa talent show; “X Factor”, “The Voice” dhe “Gjeniu i vogël 3”, ku u shpall edhe fituese e “Çmimit të Publikut”. Veç konkurrimeve, Artjola Topi ka qenë e ftuar në spektaklin muzikor “Musical Musiklan” dhe në “Gjeniu i vogël 7” ku në natën e dueteve, performuan së bashku me fituesen e këtij edicioni.

Home