Kategori
New Artist

CASTOR

 Mërgim Aliu, i njohur si Castor, ka lindur në Norvegji. Ka përfunduar studimet në shkollën e filmit dhe merret me realizimin e filmave në Norvegji, të cilët janë vlerësuar me shumë çmime në botë. Të kënduarit është një pason për Castor, i cili që në moshën 7 vjeçare ka marrë pjesë në talent show-n ”Yjet e Vegjël” në Suedi. Karriera si këngëtar ka vijuar me publikimin e shumë këngëve, albumeve dhe video në Suedi në gjuhën suedeze. Gjithashtu ka mbajtur turne brenda shteteve Skandinave. Ka publikuar disa këngë në gjuhën shqipe dhe shumë shpejt do të publikojë dhe albumin e parë në gjuhën shqipe.

Home