New Artist
Eixhi
S'je si thua

Eixhi Qose ka qenë konkurrente në  “Gjeniu i Vogël”  në vitin 2016 dhe  ka arritur deri në fazën çerekfinale në “The Voice Kids Albania” në vitin 2018. Ka qenë pjesë e realizimit të projektit “Ti je heroi im”, një këngë dedikuar fëmijëve të punonjësve të Policisë së Shtetit që vuajnë nga sëmundje të rënda. Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist Eixhi prezantohet me këngën “S`je si thua”.

New Artist
Eixhi
S'je si thua

Eixhi Qose ka qenë konkurrente në  “Gjeniu i Vogël”  në vitin 2016 dhe  ka arritur deri në fazën çerekfinale në “The Voice Kids Albania” në vitin 2018. Ka qenë pjesë e realizimit të projektit “Ti je heroi im”, një këngë dedikuar fëmijëve të punonjësve të Policisë së Shtetit që vuajnë nga sëmundje të rënda. Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist Eixhi prezantohet me këngën “S`je si thua”.