Kategori
Lajme

EKSKLUZIVE: Kush janë “New Artist” që do të prekin magjinë e Pallatit të Kongreseve…?!

Finalizimi i javës 10. Juria vendosi.

19 artistë të rinj do të performojnë në netët finale magjinë e tyre, 11 New Artist dhe 8 New International Artist, në “Pallatin e Kongreseve”

Netët finale të “Kënga Magjike 2022” do të organizohen në datat 22,23,24 dhe 26 Nëntor 2022.

11 New Artist të cilët u përzgjodhën nga juria janë:

 1. NIKI ZAIMI – Ishe Ti
 2. ALBIN – Erdhi Koha
 3. NDRIÇIM GAZIJA – Më Rri Ti Larg
 4. JASMINA DERVISHI – Asaj
 5. REI BEZHANI – Magnet
 6. VERONA KASTRATI – Ndjenjë Pa Emër
 7. STIV – N’Ëndrra
 8. VANESA SONO – Do Të Gjej
 9. ARSI BAKO – Më Mbaj
 10. MARTIN PANO – Një Si Ti
 11. ELIO NORRA – A Jemi

Kush do të rrëmbejë çmimin “Best New Artist?”

Home