Big
Eliza G
A un passo dal deserto

Kantautore italiane në skenën e muzikës urban/pop, e mirënjohur në Amerikën Latine dhe Europë. Në vitin 2018 publikoi albumin “Ninety” – 10 kovera nga grupet më të mira të viteve 90, si Spice Girls, Backstreet boys, No Doubt etj. Pjesëmarrëse në Voice of Italy, me mentor Gigi D`Alessio. E vetmja italiane që ka hyrë në historinë e Global Voice, si 1 nga 10 ekzibicionet më të mira. Në botë njihet si “L`Italiana” – Këtë emër mban projekti live me turne në të gjithë botën. Është vlerësuar me çmimin Grand Prize në festivalin prestigjoz Cerbul de Aur.

Big
Eliza G
A un passo dal deserto

Kantautore italiane në skenën e muzikës urban/pop, e mirënjohur në Amerikën Latine dhe Europë. Në vitin 2018 publikoi albumin “Ninety” – 10 kovera nga grupet më të mira të viteve 90, si Spice Girls, Backstreet boys, No Doubt etj. Pjesëmarrëse në Voice of Italy, me mentor Gigi D`Alessio. E vetmja italiane që ka hyrë në historinë e Global Voice, si 1 nga 10 ekzibicionet më të mira. Në botë njihet si “L`Italiana” – Këtë emër mban projekti live me turne në të gjithë botën. Është vlerësuar me çmimin Grand Prize në festivalin prestigjoz Cerbul de Aur.