Big
Eltina Minarolli & Dea Strica
Me ty

Eltina Minarolli

Ka studiuar ne Akademinë e Arteve për kanto. Koncertet e saj klasike kanë mbërritur deri në Itali, Zvicër e Amerikë. Ka publikuar së fundmi videoklipet “Voyage” “Dashni” dhe “Poradeci”.

Dea Strica

Në 2017-ën u lançua si kantautore me këngën “You got me”. Është autore dhe tekstshkruese në bashkëpunime me shumë artistë dhe producentë të huaj. Në 2020-ën publikon albumin e parë “Summer fling”.

Big
Eltina Minarolli & Dea Strica
Me ty

Eltina Minarolli

Ka studiuar ne Akademinë e Arteve për kanto. Koncertet e saj klasike kanë mbërritur deri në Itali, Zvicër e Amerikë. Ka publikuar së fundmi videoklipet “Voyage” “Dashni” dhe “Poradeci”.

Dea Strica

Në 2017-ën u lançua si kantautore me këngën “You got me”. Është autore dhe tekstshkruese në bashkëpunime me shumë artistë dhe producentë të huaj. Në 2020-ën publikon albumin e parë “Summer fling”.