New Artist
Emanuele Picozzi
Resta

Emanuele Picozzi, 25 vjeç nga Napoli, por banon midis Milanos dhe Londrës. Këngëtar dhe kompozitor; me mbi 3,000,000 shikime në YouTube dhe 400,000 ndjekës në të gjitha profilet e tij zyrtare në rrjetet sociale.

Fitues i një disku radiofonik platini dhe një ari në Angli, Mbretërinë e Bashkuar. Ai është artisti më i ri italian i pavarur që ka arritur pozicionin 63-të në “Europe Indie Music Charts” dhe ka bërë disa turne në Europë.

Emanuele është nderuar nga kryetari i bashkisë së Frattamaggiore, si i vetmi artist “Frattese” i pranishëm në klasifikimet europiane.

Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New International Artist me këngën “Resta (ora lo so)”.

New Artist
Emanuele Picozzi
Resta

Emanuele Picozzi, 25 vjeç nga Napoli, por banon midis Milanos dhe Londrës. Këngëtar dhe kompozitor; me mbi 3,000,000 shikime në YouTube dhe 400,000 ndjekës në të gjitha profilet e tij zyrtare në rrjetet sociale.

Fitues i një disku radiofonik platini dhe një ari në Angli, Mbretërinë e Bashkuar. Ai është artisti më i ri italian i pavarur që ka arritur pozicionin 63-të në “Europe Indie Music Charts” dhe ka bërë disa turne në Europë.

Emanuele është nderuar nga kryetari i bashkisë së Frattamaggiore, si i vetmi artist “Frattese” i pranishëm në klasifikimet europiane.

Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New International Artist me këngën “Resta (ora lo so)”.