Big
Christos Vamos
To Noumero mou

Ka lindur dhe është rritur në Amfilochia, Greqi. Që në moshën 15 vjeçare, fshehurazi nga prindërit e tij, mori pjesë në një konkurs muzikor televiziv grek, ku doli i pari. Ka fituar Çmimin e Parë si Most Popular Artist në Festivalin Ndërkombëtar Mesdhetar “Megahit”, në vitin 2004, zhvilluar në Turqi
Performancat e tij kanë një shtrirje gjeografike që nga Europa, deri në Izrael dhe Kanada.
Ka bashkëpunuar me emrat më të njohur të muzikës greke si: Niko Vertis, Anxhela Dhimitriu, Adipas, Lefteris Pantazis etj. Ka publikuar 15 këngë, të cilat kanë shënuar suksese dhe janë vlerësuar me çmime brenda dhe jashtë Greqisë. Një prej këngëve hit të tij është “Piciriki”, varianti në greqisht i këngës “Baila El Chiki Chiki”, me të cilën Spanja është përfaqësuar në Eurovision.

Big
Christos Vamos
To Noumero mou

Ka lindur dhe është rritur në Amfilochia, Greqi. Që në moshën 15 vjeçare, fshehurazi nga prindërit e tij, mori pjesë në një konkurs muzikor televiziv grek, ku doli i pari. Ka fituar Çmimin e Parë si Most Popular Artist në Festivalin Ndërkombëtar Mesdhetar “Megahit”, në vitin 2004, zhvilluar në Turqi
Performancat e tij kanë një shtrirje gjeografike që nga Europa, deri në Izrael dhe Kanada.
Ka bashkëpunuar me emrat më të njohur të muzikës greke si: Niko Vertis, Anxhela Dhimitriu, Adipas, Lefteris Pantazis etj. Ka publikuar 15 këngë, të cilat kanë shënuar suksese dhe janë vlerësuar me çmime brenda dhe jashtë Greqisë. Një prej këngëve hit të tij është “Piciriki”, varianti në greqisht i këngës “Baila El Chiki Chiki”, me të cilën Spanja është përfaqësuar në Eurovision.