Big
Enxhi Kumrija
Gjithçka

Pas studimeve në Shqipëri për violinë dhe në Itali, është çertifikuar edhe si Producente Muzikore. Është autore këngësh dhe njihet për bashkëpunimet e shumta  me motrën e saj Xhejn Kumria. Në vitin 2011 merr pjesë në “The voice of Albania 1”, duke arritur deri në fazën e betejave. Për herë të parë këndon në Kënga Magjike 2015 duke u kualifikuar direkt e në finale. Në vitin 2020, si pjesëmarrëse në një festival ndërkombëtar në Rusi, vlerësohet me çmimin e tretë.

Big
Enxhi Kumrija
Gjithçka

Pas studimeve në Shqipëri për violinë dhe në Itali, është çertifikuar edhe si Producente Muzikore. Është autore këngësh dhe njihet për bashkëpunimet e shumta  me motrën e saj Xhejn Kumria. Në vitin 2011 merr pjesë në “The voice of Albania 1”, duke arritur deri në fazën e betejave. Për herë të parë këndon në Kënga Magjike 2015 duke u kualifikuar direkt e në finale. Në vitin 2020, si pjesëmarrëse në një festival ndërkombëtar në Rusi, vlerësohet me çmimin e tretë.