Big
Eva Alikaj & Çlirim Denaj
Mos më provoko

Eva Alikaj

Diplomuar për aktore në Akademinë e Arteve të Tiranës dhe pjesë e trupës së Teatrit Kombëtar. Vetëm 21 vjeç fitoi Kupën si “Aktorja më e mirë” e Festivalit Vtë Filmit Artistik Shqiptar. Nga rolet më të dashura për publikun shqiptar është dhe Elsa në komedinë “Pallati 176”. Është nderuar me titullin “Mjeshtër i Madh” për kontributin e saj në teatër dhe kinematografi.

Çlirim Denaj

Në vitin `91 merr pjesë në festivalin e RTSH-së me këngën “Ç`është ky det që na ndan”.
Njihet ndryshe si “Pirati i zemrave”- materiali muzikor më i suksesshëm i tij.
Pjesëmarrja e tij e parë në “Kënga Magjike” daton në vitin `99 me këngën “Zjarri i zemrës”.
Si artist kontorovers, shpesh ka shkatuar zhurmë me tekstet e këngëve të tij

Big
Eva Alikaj & Çlirim Denaj
Mos më provoko

Eva Alikaj

Diplomuar për aktore në Akademinë e Arteve të Tiranës dhe pjesë e trupës së Teatrit Kombëtar. Vetëm 21 vjeç fitoi Kupën si “Aktorja më e mirë” e Festivalit Vtë Filmit Artistik Shqiptar. Nga rolet më të dashura për publikun shqiptar është dhe Elsa në komedinë “Pallati 176”. Është nderuar me titullin “Mjeshtër i Madh” për kontributin e saj në teatër dhe kinematografi.

Çlirim Denaj

Në vitin `91 merr pjesë në festivalin e RTSH-së me këngën “Ç`është ky det që na ndan”.
Njihet ndryshe si “Pirati i zemrave”- materiali muzikor më i suksesshëm i tij.
Pjesëmarrja e tij e parë në “Kënga Magjike” daton në vitin `99 me këngën “Zjarri i zemrës”.
Si artist kontorovers, shpesh ka shkatuar zhurmë me tekstet e këngëve të tij