Big
Fitnete Tuda & Don Duli
Kur Buzëqesh

Fitnete Tuda

Lindi në Strugë dhe u zhvendos më pas në Kosovë, ku jeton aktualisht. Ka mbaruar studimet për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Pjesëmarrjet e saj në Festivalin e RTSH-së në vitet `95 & `96 shndërruan ne hite këngët “Rrugë” dhe “Shi bie në Tiranë”. Në vitin `99, në edicionin e parë të Kënga Magjike, ka marrë pjesë me këngën “Duke kërkuar jetën” dhe në vitin 2003 me këngën “Si muzika”, ku është vlerësuar me Çmimin e Produksionit


Don Duli

Është i biri i artistes Fitnete Tuda dhe është 13 vjeç, dhe studion për piano në shkollën e muzikës. Ka marrë pjesë në “The Voice Kids”. Pasionet e tij jane futbolli dhe mandolina e gjyshit. Rryma e tij e preferuar muzikore është rock

Big
Fitnete Tuda & Don Duli
Kur Buzëqesh

Fitnete Tuda

Lindi në Strugë dhe u zhvendos më pas në Kosovë, ku jeton aktualisht. Ka mbaruar studimet për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Pjesëmarrjet e saj në Festivalin e RTSH-së në vitet `95 & `96 shndërruan ne hite këngët “Rrugë” dhe “Shi bie në Tiranë”. Në vitin `99, në edicionin e parë të Kënga Magjike, ka marrë pjesë me këngën “Duke kërkuar jetën” dhe në vitin 2003 me këngën “Si muzika”, ku është vlerësuar me Çmimin e Produksionit


Don Duli

Është i biri i artistes Fitnete Tuda dhe është 13 vjeç, dhe studion për piano në shkollën e muzikës. Ka marrë pjesë në “The Voice Kids”. Pasionet e tij jane futbolli dhe mandolina e gjyshit. Rryma e tij e preferuar muzikore është rock