Big
Julian Lekocaj
Perëndeshë

Dalja e tij e parë në skenë ka qenë në Mr. Albania 2001, ku renditet në Top Five. Hera e tij e parë si këngëtar ka qenë në Kënga Magjike 2002 Konkurron në 3 edicione të Festivalit në RTSH dhe 5 edicione të Top Fest. Në vitin 2010, si pjesë e Unix Band kanë përfaqësuar Shqipërinë në Festivalin e Turkce Vyzion në Turqi. Kompozon, shkruan tekste dhe në vitin 2020 ka publikuar single-in e tij të fundit ‘Shqiptar’.

Big
Julian Lekocaj
Perëndeshë

Dalja e tij e parë në skenë ka qenë në Mr. Albania 2001, ku renditet në Top Five. Hera e tij e parë si këngëtar ka qenë në Kënga Magjike 2002 Konkurron në 3 edicione të Festivalit në RTSH dhe 5 edicione të Top Fest. Në vitin 2010, si pjesë e Unix Band kanë përfaqësuar Shqipërinë në Festivalin e Turkce Vyzion në Turqi. Kompozon, shkruan tekste dhe në vitin 2020 ka publikuar single-in e tij të fundit ‘Shqiptar’.