Big
Valeria Altobelli
Anima Semplice

Ka studiuar që e vogël piano, kitarë, solfezh dhe kanto. Në teatër dhe kinematografi njihen sukseset në “Una note da Scare”, “Tiramisu” etj. Në vitin 2004, kurorezohet si “Miss World Italy” dhe në spektaklin “Miss World” këndon me Lionel Ritchie. Në show-n Tale e Quale Show në vitin 2017 shpallet fituese dhe kthehet si kampione në 2018-ën në Rai1 (Rai uno). Aktualisht vijon me projekte televizive në Rai dhe Mediaset, si dhe angazhime ndërkombëtare në kinematografi.

Big
Valeria Altobelli
Anima Semplice

Ka studiuar që e vogël piano, kitarë, solfezh dhe kanto. Në teatër dhe kinematografi njihen sukseset në “Una note da Scare”, “Tiramisu” etj. Në vitin 2004, kurorezohet si “Miss World Italy” dhe në spektaklin “Miss World” këndon me Lionel Ritchie. Në show-n Tale e Quale Show në vitin 2017 shpallet fituese dhe kthehet si kampione në 2018-ën në Rai1 (Rai uno). Aktualisht vijon me projekte televizive në Rai dhe Mediaset, si dhe angazhime ndërkombëtare në kinematografi.