Big
Eneda Tarifa & Walter Ricci
Udhëkryq

Eneda Tarifa

Ështe ndër këngëtaret dhe prezantueset më të mira në Shqipëri. Fituese e “Top Fest 7” me këngën “Me veten”. Në 2016-ën përfaqësoi Shqipërinë në Eurovizion me “Fairytale”. Kampione në fuqi e “Kënga Magjike 2019”.

Walter Ricci

Kantautor dhe producent me pasion për Jazz-in dhe pianon. Ka performuar në shumë skena botërore dhe ka kënduar me Michael Buble dhe Mario Biondi. Vokalist i orkestrës live në “Domenica In”. Shpallet fitues i festivalit “New Wave” – Rusi 2016.

Big
Eneda Tarifa & Walter Ricci
Udhëkryq

Eneda Tarifa

Ështe ndër këngëtaret dhe prezantueset më të mira në Shqipëri. Fituese e “Top Fest 7” me këngën “Me veten”. Në 2016-ën përfaqësoi Shqipërinë në Eurovizion me “Fairytale”. Kampione në fuqi e “Kënga Magjike 2019”.

Walter Ricci

Kantautor dhe producent me pasion për Jazz-in dhe pianon. Ka performuar në shumë skena botërore dhe ka kënduar me Michael Buble dhe Mario Biondi. Vokalist i orkestrës live në “Domenica In”. Shpallet fitues i festivalit “New Wave” – Rusi 2016.