Big
Fifi & Bruno
Fiksim

Fifi

Përveçse si këngëtare, ajo njihet edhe si autore tekstesh dhe kompozitore. Fifi ka qenë pjesëmarrëse në “Albanian Got talent”, “Voice of Albania” dhe në 3 edicione të “Top Fest”. “Zhurmë”, “Psikopatja jote” dhe “Marova” janë këngët hit të vlerësuara në Top 3 në Kënga Magjike.

Bruno

U bë i njohur për publikun shqiptar në “X Factor Albania”. “Mirëmëngjes Dashni” dhe “Digjem” janë 2 hitet e tij në “Kënga Magjike” me Artjola Toskën. Klipi i këngës “Mori” numëron mbi 55 milion klikime ne You Tube.

Big
Fifi & Bruno
Fiksim

Fifi

Përveçse si këngëtare, ajo njihet edhe si autore tekstesh dhe kompozitore. Fifi ka qenë pjesëmarrëse në “Albanian Got talent”, “Voice of Albania” dhe në 3 edicione të “Top Fest”. “Zhurmë”, “Psikopatja jote” dhe “Marova” janë këngët hit të vlerësuara në Top 3 në Kënga Magjike.

Bruno

U bë i njohur për publikun shqiptar në “X Factor Albania”. “Mirëmëngjes Dashni” dhe “Digjem” janë 2 hitet e tij në “Kënga Magjike” me Artjola Toskën. Klipi i këngës “Mori” numëron mbi 55 milion klikime ne You Tube.