New Artist
Gena
Mëkat

Erigena Begolli, me emrin e artit- Gena që në shkollën 9-vjeçare ka marrë pjesë në eventet muzikore të realizuara në shkollë. Që në moshë të vogël ka marrë leksione private për kanto, duke vijuar më pas edhe liceun artistik “Jordan Misja”, e angazhuar në korin e liceut. Është vlerësuar me Çmimin e Kritikës, në konkursin “Perform-Fest” dhe me çmimin e dytë në konkursin ndërkombëtar “Jorgjie Truja”. Tre herë pjesëmarrëse në aktivitetin “Nyou Festival” dhe aktualisht vijon studimet, dega Kanto. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Mëkat”.

New Artist
Gena
Mëkat

Erigena Begolli, me emrin e artit- Gena që në shkollën 9-vjeçare ka marrë pjesë në eventet muzikore të realizuara në shkollë. Që në moshë të vogël ka marrë leksione private për kanto, duke vijuar më pas edhe liceun artistik “Jordan Misja”, e angazhuar në korin e liceut. Është vlerësuar me Çmimin e Kritikës, në konkursin “Perform-Fest” dhe me çmimin e dytë në konkursin ndërkombëtar “Jorgjie Truja”. Tre herë pjesëmarrëse në aktivitetin “Nyou Festival” dhe aktualisht vijon studimet, dega Kanto. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Mëkat”.