New Artist
Gent
Ai Ajo

Genti ka nisur të këndojë që moshën 6-vjeçare dhe skena e parë në të cilën ka kënduar ka qenë “Gjeniu i Vogël” në vitin 2010 dhe është rikthyer sërish pas 3 vitesh, duke arritur deri në finale.

Konkurrent për dy vite rradhazi në vitin 2011 dhe 2012 në Festivalin e Fëmijëve në Korçë, Genti është vlerësuar me Çmimin e Parë dhe Çmimin e Publikut. Në vitin 2014 Genti ka qenë pjesë e Musical Musiklan – “We are the Champions”.

Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, Genti konkurron me këngën “Ai Ajo”.

New Artist
Gent
Ai Ajo

Genti ka nisur të këndojë që moshën 6-vjeçare dhe skena e parë në të cilën ka kënduar ka qenë “Gjeniu i Vogël” në vitin 2010 dhe është rikthyer sërish pas 3 vitesh, duke arritur deri në finale.

Konkurrent për dy vite rradhazi në vitin 2011 dhe 2012 në Festivalin e Fëmijëve në Korçë, Genti është vlerësuar me Çmimin e Parë dhe Çmimin e Publikut. Në vitin 2014 Genti ka qenë pjesë e Musical Musiklan – “We are the Champions”.

Për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, Genti konkurron me këngën “Ai Ajo”.