New Artist
Gent Disha
Ma ke bo

Gent Disha është një nga këngëtarët e rinj i cili u lançua për herë të parë në festivalin e muzikës “Jeho”. Por hiti, kënga më e bukur, ishte ajo me titullin “Betohem”, një këngë e kompozuar dhe orkestuar nga Kledi Bahiti, duke bërë që të renditej eksluzivisht në vendin e parë. Eksperiencë kjo që shërbeu si trampolinë për karrierën e tij muzikore. Gent Disha, ka përfunduar liceun artistik dhe aktualisht ndjek studimet në Universitetin e Arteve. Që në moshë të vogël ai u dallua për talentin e tij zërin e bukur dhe mënyra se si arrinte të interpretonte vokale të ndryshme e përpos kësaj dhe këngë të ndryshme. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Ma ke bo”.

New Artist
Gent Disha
Ma ke bo

Gent Disha është një nga këngëtarët e rinj i cili u lançua për herë të parë në festivalin e muzikës “Jeho”. Por hiti, kënga më e bukur, ishte ajo me titullin “Betohem”, një këngë e kompozuar dhe orkestuar nga Kledi Bahiti, duke bërë që të renditej eksluzivisht në vendin e parë. Eksperiencë kjo që shërbeu si trampolinë për karrierën e tij muzikore. Gent Disha, ka përfunduar liceun artistik dhe aktualisht ndjek studimet në Universitetin e Arteve. Që në moshë të vogël ai u dallua për talentin e tij zërin e bukur dhe mënyra se si arrinte të interpretonte vokale të ndryshme e përpos kësaj dhe këngë të ndryshme. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Ma ke bo”.