Kategori
New International Artist

GEORGIOS

Georgios është një këngëtar i ri nga Greqia, lindur në vitin 1994. Ka kënduar me disa nga artistët më të njohur në Greqi si: Giota Nega, P. Papadopoulou, Angela Dimitriou, Valanti, Konstantino Christoforou, Petro Iakovidi etj. Vitet e fundit, Georgios ka bashkëpunuar me të madhin Gianni Parios dhe djalin e tij Harry Varthakouris, të cilët janë edhe autorët e këngës më të re të tij: “Ma ela pou akoma s`agapo”, me të cilën konkurron në festivalin “Kënga Magjike”. Georgios pritet të realizojë projekte të reja muzikore nga të njëjtët krijues Parios & Varthakouris.

Home