Big
Gerta Mahmutaj
Havale

Në vitin 2004-ën fiton çmimin e 2-të tek Gjeniu i Vogël. Ka rrëmbyer trofeun e Festivalit Europian të Fëmijëve në 2006-ën. Fiton Çmimin Magjia e Parë në Kënga Magjike 2009. Ka publikuar 7 klipe muzikore. Spikat në bashkëpunimet me vëllain Klejti dhe bashkëshortin John Van Ride.

Big
Gerta Mahmutaj
Havale

Në vitin 2004-ën fiton çmimin e 2-të tek Gjeniu i Vogël. Ka rrëmbyer trofeun e Festivalit Europian të Fëmijëve në 2006-ën. Fiton Çmimin Magjia e Parë në Kënga Magjike 2009. Ka publikuar 7 klipe muzikore. Spikat në bashkëpunimet me vëllain Klejti dhe bashkëshortin John Van Ride.