New Artist
Gëzim Hajdari
A thu kom harru

20-vjeçari nga Kosova, Gëzim Hajdari, ndjek studimet në vitin e dytë, dega Muzika Moderne, Produksioni Digjital dhe Menaxhmnet Muzikor” – Specializimi “Performim Vokal”. Ka marrë pjesë në disa festivale vendore dhe ndërkombëtare, ku është vlerësuar me çmime. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “A thu kam harru”.

New Artist
Gëzim Hajdari
A thu kom harru

20-vjeçari nga Kosova, Gëzim Hajdari, ndjek studimet në vitin e dytë, dega Muzika Moderne, Produksioni Digjital dhe Menaxhmnet Muzikor” – Specializimi “Performim Vokal”. Ka marrë pjesë në disa festivale vendore dhe ndërkombëtare, ku është vlerësuar me çmime. Vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “A thu kam harru”.