New Artist
Glejvis
Lot

Glejvis Lleshaj, i njohur vetëm si Glejvis, ka kryer shkollën e mesme në Kukës dhe aktualisht vijon studimet për Arte Skenike me profil – Regji.

Në katër edicione të “Fest Kukës” është vlerësuar me çmimin e parë, të dytë dhe të tretë, si edhe me çmimin e Interpretimit më të mirë. Glejvis ka qenë qenë pjesëmarrës në kompeticionin “Gjeniu i vogël” (2013) dhe “The Voice of Albania”(2015).

Ka marrë çertifikata artistike për kontributin e veçantë të dhënë në aktiviteti të zhvilluara nga bashkia Kukës si: “Bulizmi”, “7-8 Marsi”, “Holokausi” etj; njëkohësisht vlerësuar me disa çmime edhe në festivale të filmit në Shqipëri dhe Kosovë. Në vitin 2019 Glejvis ka lançuar albumin e tij të parë “666”, të kompozuar dhe të shkruar nga ai vetë. Vjen për herë të dytë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Lot”.

New Artist
Glejvis
Lot

Glejvis Lleshaj, i njohur vetëm si Glejvis, ka kryer shkollën e mesme në Kukës dhe aktualisht vijon studimet për Arte Skenike me profil – Regji.

Në katër edicione të “Fest Kukës” është vlerësuar me çmimin e parë, të dytë dhe të tretë, si edhe me çmimin e Interpretimit më të mirë. Glejvis ka qenë qenë pjesëmarrës në kompeticionin “Gjeniu i vogël” (2013) dhe “The Voice of Albania”(2015).

Ka marrë çertifikata artistike për kontributin e veçantë të dhënë në aktiviteti të zhvilluara nga bashkia Kukës si: “Bulizmi”, “7-8 Marsi”, “Holokausi” etj; njëkohësisht vlerësuar me disa çmime edhe në festivale të filmit në Shqipëri dhe Kosovë. Në vitin 2019 Glejvis ka lançuar albumin e tij të parë “666”, të kompozuar dhe të shkruar nga ai vetë. Vjen për herë të dytë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me këngën “Lot”.