Kategori
Lajme

Inis Neziri vjen me dedikim: “Më kanë thyer zemrën.”

Ajo u rikthye! Inis Neziri ndau melodinë e saj me ne. Një baladë e fuqishme, si vetë emocionet e Inisit. Dikush i ka “vjedhur” melodinë këngëtares, e sigurisht që kjo ndjenjë, s’ka si shprehet më mirë se me anë të këngës.

Ekskluzivisht për “Kënga Magjike” Inis Neziri zbuloi se kënga e saj është dedikim personal.
“Kjo këngë është një dedikim nga zemra. Dikush më ka thenë melodi, e më pas “më la pa pentagram”. Ma mori zemrën dhe e theu”, – u shpreh të dielën këngëtarja.

Ajo u shpreh se nga gjithë repertori i saj, kjo është balada e cila ka kuptim me historinë e saj, pasi është një rrëfim personal.

Rikujtojmë se kjo është pjesëmarrja e tretë e këngëtares dhe shpresojmë të jetë e treta, e vërteta.

Home