Kategori
New Artist

JASMINA DERVISHI

Jasmina Dervishi  është fituese e çmimit të parë në “Festivali i Fëmijëve” Tiranë 2013, duke u vlerësuar me çmime të ndryshme edhe në 3 edicionet pasuese të këtij festivali. Gjithashtu fituese e çmimit të tretë dhe të dytë në “Festivali i Fëmijëve” Shkodër, në vitet 2014 dhe 2015. Pjesëmarrëse edhe në disa festivale në Kosovë: Prishtinë, Gjilan, Prizren dhe Deçan si edhe në edicionin e dytë të “The Voice Kids Albania 2”. Gjatë vitit 2021, ishte fituese e vendit të dytë në formatin muzikor “Mam, po ti!?” , një vendim i marrë nga juria e festivalit “Kënga Magjike”.

Home