Big
Javi Mota
A LA ESPAÑOLA

Këngëtar, aktor dhe kërcimtar spanjoll. Ka qenë pjesëtar i grupit spanjoll Gypsy Teens dhe më vonë Banghra. Albumi i tij fitoi Diskun e Platinit dhe u nominua si “Grupi më i mirë” në Amigo Awards. Pas suksesit në “La Voz” publikoi albumin e parë solo –“Unexpected IV+1”. Suksese të tij përfshijnë këngë si “Brave”dhe “Iguales”, e cila në Spanjë është shumë e rëndësishme, me tematikë bullizmin.

Big
Javi Mota
A LA ESPAÑOLA

Këngëtar, aktor dhe kërcimtar spanjoll. Ka qenë pjesëtar i grupit spanjoll Gypsy Teens dhe më vonë Banghra. Albumi i tij fitoi Diskun e Platinit dhe u nominua si “Grupi më i mirë” në Amigo Awards. Pas suksesit në “La Voz” publikoi albumin e parë solo –“Unexpected IV+1”. Suksese të tij përfshijnë këngë si “Brave”dhe “Iguales”, e cila në Spanjë është shumë e rëndësishme, me tematikë bullizmin.