New Artist
Josil
Zemra e din

18-vjeçarja nga Shkodra, Silvia Kacarosi, me emrin e artit Josil, vazhdon studimet e larta në degën e Psikologjisë, viti i parë. Talentin për muzikën e ka trashëguar nga babai, i cili ka qenë adhurues i muzikës “Jazz” dhe emri i saj i artit është një bashkim gërmash mes emrit të saj dhe të atit. Është hera e parë në Kënga Magjike, por aktivitetet e saj artistike kanë filluar që në shkollë. Ajo është vlerësuar me çmimin e dytë në Festivalin “Luleborë”, i cili zhvillohet në Shkodër. Me një krijim nga Shkodra Elektronike, Josil prezantohet në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist me këngën “Zemra e din”.

New Artist
Josil
Zemra e din

18-vjeçarja nga Shkodra, Silvia Kacarosi, me emrin e artit Josil, vazhdon studimet e larta në degën e Psikologjisë, viti i parë. Talentin për muzikën e ka trashëguar nga babai, i cili ka qenë adhurues i muzikës “Jazz” dhe emri i saj i artit është një bashkim gërmash mes emrit të saj dhe të atit. Është hera e parë në Kënga Magjike, por aktivitetet e saj artistike kanë filluar që në shkollë. Ajo është vlerësuar me çmimin e dytë në Festivalin “Luleborë”, i cili zhvillohet në Shkodër. Me një krijim nga Shkodra Elektronike, Josil prezantohet në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist me këngën “Zemra e din”.