Kategori
Histori-timeline

Kënga Magjike 2012

Skenografi moderne, muzikë cilësore dhe dy prezantuese sharmante në krah të shoë man-it Ardit Gjebrea në edicionin Kënga Magjike 2012.
Në fakt këta janë vetëm disa nga elementët e festivalit “Kënga Magjike 2012” që vijon të ketë vëmendjen e gjerë të publikut dhe praninë e personaliteteve më të rëndësishëm të vendit.
Ky vit, gjithashtu shënon nivel të lartë të interaktivitetit të skenës me sallën, ku publiku i pranishëm jo vetëm këndon bashkë me prezantuesit “Dua mëngjeset e majit”, por gjithashtu bëhet pjesë e situatave simpatike plot humor, të nxitura edhe nga dy prezantueset Olta Gixhari dhe Armina Mevlani.
Kënga Magjike 2012” mbylli siparin e tij me një mbrëmje gala në të cilën triumfoi, kantautori i njohur Alban Skënderaj me këngën “Refuzoj”.
Regjisor i festivalit në këtë edicion është Pali Kuke

Home