Kategori
Histori-timeline

Kënga Magjike 2014

Spektatorët në sallë dhe artistët në skenën e Festivalit Kënga Magjike 2014 përjetuan një fluturim në hapësirë në një skenografi të konceptuar si një anije kozmike nga mjeshtri Gaetano Castelli.
Kapiteni i kësaj anijeje kozmike Ardit Gjebrea në këtë edicion, në bordin e tij kishte një ekuipazh të tërë prezantuesish. Ishin pesë të rinj nga kanali Mad TV: Albi, Marsela, Mateo, Nevina & Rudi që përcollën energjinë e tyre rinore.
Në këtë edicion, në fokus të veçantë kanë qenë performancat skenike të këngëtarëve.
Të ftuarit që e bënë vërtet speciale natën finale të Kënga Magjike 2014 ishin Pippo Baudo dhe Anna Oxa. Nata arriti kulmin me duetin Ardit Gjebrea dhe Anna Oxa me këngën “Kur të jesh mërzitur shumë”.
“Pa kontroll” është titulli i këngës fituese të festivalit nga Aurela Gaçe dhe Young Zerka, në bazë të kontrollit të votave të artistëve pjesëmarrës.

Home