Big
Klajdi Haruni & Flori Mumajesi
E Para

Klajdi Haruni

E nisi karrierën në Top Fest 8 me “Të gjithë sot po duan”. Në këngë hite si “Lutem unë sot” dhe “Mbase” ka bashkëpunuar me Flori Mumajesin. Bashkëpunimi i tij ne kengen “Skifterja e Zemrës” aktualisht numëron mbi 70 milion klikime në YouTube. Për herë të parë merr pjesë në “Kënga Magjike 2015” dhe rikthehet në 2018 me këngën “Nuk të dua dot më pak”.

Flori Mumajesi

Këngëtar, kompozitor, arranzhues, tekstshkrues dhe producent. Ka përfaqësuar Shqipërinë në “Balkan Music Awards” me kengen “Playback”. U shpall “Personazhi i Vitit 2018”. Pas fitoreve të shumë çmimeve në festivalin Kënga Magjike në vitin 2018 merr çmimin e madh me këngën “Plas” dhe aktualisht, është kompozitori i këngës fituese ende në fuqi.

Big
Klajdi Haruni & Flori Mumajesi
E Para

Klajdi Haruni

E nisi karrierën në Top Fest 8 me “Të gjithë sot po duan”. Në këngë hite si “Lutem unë sot” dhe “Mbase” ka bashkëpunuar me Flori Mumajesin. Bashkëpunimi i tij ne kengen “Skifterja e Zemrës” aktualisht numëron mbi 70 milion klikime në YouTube. Për herë të parë merr pjesë në “Kënga Magjike 2015” dhe rikthehet në 2018 me këngën “Nuk të dua dot më pak”.

Flori Mumajesi

Këngëtar, kompozitor, arranzhues, tekstshkrues dhe producent. Ka përfaqësuar Shqipërinë në “Balkan Music Awards” me kengen “Playback”. U shpall “Personazhi i Vitit 2018”. Pas fitoreve të shumë çmimeve në festivalin Kënga Magjike në vitin 2018 merr çmimin e madh me këngën “Plas” dhe aktualisht, është kompozitori i këngës fituese ende në fuqi.