New Artist
Klara Doçi
Veç natën

Klara Doçi ka mbaruar liceun artistik për kitarë, aktualisht studente në Universitetin e Arteve, dega Pedagogji Muzikore. Ka qenë pjesë e disa festivaleve muzikore në Shqipëri edhe jashtë, gjithashtu ka marrë pjesë në koncerte të ndryshme dhe ka performuar live në ambiente muzikore në kryeqytet. Në Kënga Magjike 2019, ajo kaloi deri në fazën gjysmëfinale, ku fitoi edhe statusin për të votuar dhe për t`u votuar. Vjen për herë të dytë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Veç natën”.

New Artist
Klara Doçi
Veç natën

Klara Doçi ka mbaruar liceun artistik për kitarë, aktualisht studente në Universitetin e Arteve, dega Pedagogji Muzikore. Ka qenë pjesë e disa festivaleve muzikore në Shqipëri edhe jashtë, gjithashtu ka marrë pjesë në koncerte të ndryshme dhe ka performuar live në ambiente muzikore në kryeqytet. Në Kënga Magjike 2019, ajo kaloi deri në fazën gjysmëfinale, ku fitoi edhe statusin për të votuar dhe për t`u votuar. Vjen për herë të dytë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist, me këngën “Veç natën”.