New Artist
Klea Balukja
Sa vlen

Klea Balukja vazhdon studimet për Drejtësi, por gjithmonë ka qenë e angazhuar me muzikën, me koncerte në qytetin e saj, Elbasan. Këngën e saj të parë “Herën e Parë” e ka publikuar në  vitin 2018, më pas dy të tjera; “Hawaii” dhe “Ai”. Për herë të parë pjesëmarrëse në kategorinë New Artist në Kënga Magjike 2021 me këngën “Sa vlen”.

New Artist
Klea Balukja
Sa vlen

Klea Balukja vazhdon studimet për Drejtësi, por gjithmonë ka qenë e angazhuar me muzikën, me koncerte në qytetin e saj, Elbasan. Këngën e saj të parë “Herën e Parë” e ka publikuar në  vitin 2018, më pas dy të tjera; “Hawaii” dhe “Ai”. Për herë të parë pjesëmarrëse në kategorinë New Artist në Kënga Magjike 2021 me këngën “Sa vlen”.