Kategori
New Artist

KLEA DINA

Klea Dina është nxënëse në shkollën e muzikës “Halil Kasapolli” dhe pjesë e korit të qytetit të Pejës “Siparantum Choir”. Ka garuar në shumë festivale në vend dhe më gjerë si: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Veriut, Mal i Zi, Itali, Belgjikë, Gjermani etj., ku është vlerësuar me çmime. Ndër pjesëmarrjet më të rëndësishme rendit: talent show “Lshoja Zanin”, “Grand Prix Rising Stars International” “Grand Prix Online Rumania Festival”, “Preparing Stars Festival”, “Eurovision Online”, 2 herë fituese e vendit të parë në “Angel Voice” – Beograd dhe shumë çmime të tjera në festivale online.

Home