New Artist
Kleoniki
Femër Fire

Kleoniki është një nga artistet më të përfolura të momentit. Vitet e fundit ajo ka studiuar në Londër për Kompozicion. Kleoniki është e çertifikuar si ‘healer’(shëruese) nw Greqi, Egjipt dhe Peru, dhe duke ditur fuqinë e muzikës, ajo ndërthur mesazhe sublime shërimi. Ka lançuar dy këngë të saj “Purified” edhe “Goddess Like Me”, duke qenë për 4 javë në listën e “Top 5” në këngët më të dëgjuara. Ndërkohë Kleoniki po përgatit albumin e saj “Infinite Cosmic Light” dhe synon tregun ndërkombëtar.

Kleoniki vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me projektin e saj “Femër Fire” që ka si mesazh shkatërrimin e patriarkisë dhe ringjalljen e fuqisë së femrës.

New Artist
Kleoniki
Femër Fire

Kleoniki është një nga artistet më të përfolura të momentit. Vitet e fundit ajo ka studiuar në Londër për Kompozicion. Kleoniki është e çertifikuar si ‘healer’(shëruese) nw Greqi, Egjipt dhe Peru, dhe duke ditur fuqinë e muzikës, ajo ndërthur mesazhe sublime shërimi. Ka lançuar dy këngë të saj “Purified” edhe “Goddess Like Me”, duke qenë për 4 javë në listën e “Top 5” në këngët më të dëgjuara. Ndërkohë Kleoniki po përgatit albumin e saj “Infinite Cosmic Light” dhe synon tregun ndërkombëtar.

Kleoniki vjen për herë të parë në Kënga Magjike, në kategorinë New Artist, me projektin e saj “Femër Fire” që ka si mesazh shkatërrimin e patriarkisë dhe ringjalljen e fuqisë së femrës.