New Artist
Kras
Bekuar

Shkumbin Krasniqi i njohur me emrin artistik KRAS nisi karrierën e tij në moshë të vogël. Fillimisht, kreu shkollën fillore për muzikë klasike në kanto dhe instrumentin e violinës, ndërsa aktualisht studion Gazetari. Njihet edhe për eksperiencat e tij televizive, për 7 vite rresht ai ka moderuar një emision në televizionin lokal të Mitrovicës. Po ashtu ishte pjesë e korit të qytetit ku së bashku me pjesëtarët e tjerë organizuan shumë koncerte për fëmijë brenda dhe jashtë qytetit. Vallëzimi si talent tjetër i tij, e bëri pjesë të ansamblit të qytetit. Dëshira e madhe për muzikë mbeti gjithmonë primare për të, ku më pas filloi të publikonte cover-a në rrjete sociale, të cilat gjeneruan qindra mijëra klikime dhe pëlqime. 19-vjeçari nga Kosova vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist me këngën – “Bekuar”

New Artist
Kras
Bekuar

Shkumbin Krasniqi i njohur me emrin artistik KRAS nisi karrierën e tij në moshë të vogël. Fillimisht, kreu shkollën fillore për muzikë klasike në kanto dhe instrumentin e violinës, ndërsa aktualisht studion Gazetari. Njihet edhe për eksperiencat e tij televizive, për 7 vite rresht ai ka moderuar një emision në televizionin lokal të Mitrovicës. Po ashtu ishte pjesë e korit të qytetit ku së bashku me pjesëtarët e tjerë organizuan shumë koncerte për fëmijë brenda dhe jashtë qytetit. Vallëzimi si talent tjetër i tij, e bëri pjesë të ansamblit të qytetit. Dëshira e madhe për muzikë mbeti gjithmonë primare për të, ku më pas filloi të publikonte cover-a në rrjete sociale, të cilat gjeneruan qindra mijëra klikime dhe pëlqime. 19-vjeçari nga Kosova vjen për herë të parë në Kënga Magjike, si pjesë e kategorisë New Artist me këngën – “Bekuar”