Kategori
Lajme

EKSKLUZIVE: Kush janë “New International Artist” që do të prekin magjinë e Pallatit të Kongreseve…?!

Finalizimi i javës 10. Juria vendosi.

19 artistë të rinj do të performojnë në netët finale magjinë e tyre, 11 New Artist dhe 8 New International Artist, në “Pallatin e Kongreseve”

Netët finale të “Kënga Magjike 2022” do të organizohen në datat 22,23,24 dhe 26 Nëntor 2022.

8 New International Artist të cilët u përzgjodhën nga juria janë:

  1. JAYOO – Itsy Bitsy
  2. VELATO – Non c’e l’afaccio
  3. ILARIA CRETARO – Nell’ Archivio Dei Tuoi Mai
  4. MAMAGAMA – Dreamer
  5. SABRINA FRANCHINI – Argento
  6. GEORGIOS – Ma Ela Pou Akoma S’agapo
  7. ANGELES ARBOLEDA – Amnesia
  8. KRIS KOLO – Prendi Questo Treno

Kush do të rrëmbejë çmimin “Best International Artist?”

Home