Kategori
Lajme

LE DEVA: I vetmi kuartet vajzash në itali vjen në “Kënga Magjike.”

E diela e javës së pestë të konkurrimit u kurorëzua nga grupi LE DEVA. Risia e këtij grupi është se LE DEVA janë i vetmi kuartet vajzash këngëtare, në Itali. Emri Le DEVA i referohet shpirtrave të natyrës dhe gjithësecila nga vajzat përfaqëson një element, përkatësisht ajri, uji, zjarri dhe toka. Kënga qe kuarteti solli (GIURAGIUDA) flet për maskat që ne si njerëz vendosim në çdo moment, sipas situatave, shpesh maska që sjellin edhe lendime si ndaj vetes si ndaj realitetit përreth. Qëllimi i këngës së tyre është që këto maska “të çirren”.

Vlen të theksohet në festivalin e Sanremo-s 2021, në mbrëmjen e Dueteve, Le Deva së bashku me artisten Orietta Berti u renditën në vendin e dytë.

Home