Kategori
Big international

LE DEVA

4 gra, 4 histori, 4 personalitete; Le Deva janë i vetmi kuartet Pop Italian i përbërë vetëm nga femra. Laura Bono është fituese e Sanremo Giovani 2005 me këngën “Non credo nei miracoli”, një fitore që edhe sot ka një vlerë shumë të rëndësishme. Greta Manuzi dhe Verdiana Zangaro janë të dyja finaliste në edicionin e 12-të spektaklit të famshëm “Amici”. Roberta Pompa ka fituar “Area Sanremo 2015” si edhe një nga konkurrentet më të forta në edicionin e 7-të të “X Factor” me Vocal coach – Mika. Albumi i parë i grupit “Le Deva”, i titulluar “4” , në vitin 2017 është renditur ne top klasifikime si ndër më të shiturit. Le Deva kanë fituar edhe diskun e artë, me këngën e tyre “L`amore merita”, nj himn për dashurin universale. Ndërsa në festivalin e Sanremo-s 2021, në mbrëmjen e Dueteve, Le Deva së bashku me artisten Orietta Berti u renditën në vendin e dytë. Pjesëmarrëse në edicionin e 23-të në “Kënga Magjike” me këngën “GiuraGiuda”

Home